Victoria 46 revine la fel de glamour

Publicat de la data de în Evenimente

Cine a spus că serile de joi nu sunt plăcute? Mai ales dacă ți le petreci în compania vechilor prieteni. Așa că nu puteam fi în altă parte decât la relansarea multibrandului Victoria 46. Evenimentul a avut loc în Băneasa Shopping City și ne-a fermecat de-a dreptul. A fost o bună ocazia de a socializa și, desigur, de a cunoaște noii designeri.

Pe podiumul Victoria 46 au urcat ținute din colecțiile de toamnă semnate de designerii români Rhea Costa, Murmur, Stephan Pelger și Venera Arapu, look-uri, Manoush, Païsi și Wardrobe B, alături de accesorii Laura8, Jai Dam, Malvensky și Luxury Collection. Gazda evenimentului a fost Malvina Cservenschi. A reunit numeroase persoane publice precum Jojo, Geanina Varga, Anca Lungu, Corina Bud, Xonia, Ana Morodan, Connie Preda, Ilie Năstase și Paul Ipate.

Magazinul Victoria 46 este prezent pe piață de opt ani și reunește în acest moment o selecție cool & quality de branduri cu ecou internațional. Ținând cont în permanență de nevoile clienților, care își doresc tot mai mult design autentic, și piese chic în acord cu personalitatea lor și evenimentele la care participă, magazinul propune preponderent fashion designeri români.

Partenerii evenimentului au fost MasterCard, Alpha Bank, Audi, Douglas, Martini, Evian, Samsung și, desigur, Băneasa Shopping City.

A fost cu adevărat o seară plină de strălucire, însă ceea ce ne încântă și mai mult este faptul că avem din nou ocazia de a-i trece pragul acestui minunat magazin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *