Various Brands isi extinde reteaua de magazine in zona Maramuresului

Publicat de la data de în Blog, Noutăți

Retailerul celor mai noi colectii ale brandurilor sport, Various Brands, si-a marit reteaua de magazine fizice cu incă doua noi locatii in partea de nord-vest a tarii, in regiunea Maramuresului.


Multibrandul cu 100% capital romanesc continua planul de extindere stabilit la finalul anului trecut si deschide doua noi magazine in centrele comerciale din doua judete cheie, respectiv VIVO! Baia Mare si Shopping City Satu Mare.


”Inagurarea unor locatii noi vine, intotdeauna, cu un motiv de imensa bucurie si satisfactie, oferindu-ne determinarea si curajul, necesare continuarii evolutiei noastre ca brand autohton. Ne plac provocarile, iar patrunderea intr-o zona geografica vasta precum Maramuresul, ne indeamna sa ne depasim limitele si sa privim pozitiv la ceea ce ne rezerva viitorul.”, declara Nicolae Popa, owner Various Brands.

In vederea pastrarii unei continuitati a esteticii brandului, cele două magazine au un design liniar, cu un aspect modern si minimalist, potrivit pentru a pune in evidenta articolele de imbracaminte, incaltaminte, dar si accesoriile, prezente in colectiile de la Nike, Puma si Emporio Armani.  

Pentru o experiență de shopping intru totul relaxanta, noul spatiu din mall-ul VIVO! Baia Mare ocupa o suprafata de 111 metri patrati, respectiv de 140 de metri patrati in

magazinul din Shopping City Satu Mare. Investitia alocata celor doua locatii a implicat costuri aferente amenajarii, dar si stocului de produse achizitionat, suma ridicandu-se astfel la aproximativ 450.000 de euro.

Various Brands isi propune anul acesta sa includa in selectia sa noi branduri reprezentative stilului urban, pentru a-si diverisifica portofoliul de produse comercializate si pentru a satisface preferintele unui public cat mai larg.

 „Ca parte a strategiei de dezvoltare, in paralel cu extinderea retelei de magazine fizice la nivel national cu cel putin inca o locatie pana la finalul anului 2022, am lansat o versiune beta a noii platforme de e-commerce: www.various-brands.ro/ ”– un website cu o interfata actualizata, menit sa simplifice experienta shoppingului online.”, completează Bogdan Nania, co-owner Various Brands.


Maramuresenii sunt invitati sa descopere cele mai fresh articole streetwear din colectiile brandurilor lor sport favorite in cele două magazine proaspat amenajate din centrele comerciale VIVO! Baia Mare si Shopping City Satu Mare, iar adeptii cumparaturilor online sunt asteptati pe site-ul https://www.various-brands.ro/.


***
Despre Various Brands
Various Brands este un multibrand national prezent pe piata din 2007, evoluand treptat cu noi si noi locatii in Bucuresti si alte 18 orase din tara. In prezent, sunt 29 de magazine de linie Various Brands in AFI Cotroceni, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Bucuresti, Shopping City Ramnicu Valcea, VIVO! Shopping Pitesti, Shopping City Galati, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Targu Jiu, Shopping City Ploiesti, Braila Mall, Shopping City Piatra Neamt, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzau, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Targu Mures, Coresi Shopping Resort Brasov, Arena Mall Bacau, VIVO! Baia Mare, Shopping City Satu Mare si 3 outleturi in Fashion House Bucuresti, Fashion House Pallady (Cernica) si Centrul Comercial TOM Constanta. Multibrandul are si un magazin online, www.various-brands.ro.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *