Various Brands își extinde rețeaua cu încă un magazin, în Focșani Mall

Publicat de la data de în Blog, Noutăți

Retailerul național Various Brands a deschis un nou magazin în țară, în Focșani Mall și se poate mândri cu o rețea de 22 de magazine în 18 orașe din România, dar și un magazin online, various-brands.ro. Various Brands comercializează articole vestimentare de la branduri renumite pe plan internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, New Balance, Reebok, Converse și multe altele.

Zona Moldovei nu este necunoscută retailer-ului național. Acesta se laudă cu magazine în orașe importante din regiune, precum Suceava, Piatra Neamț și Galați. Co-owner-ul Nicolae Popa a declarat: Deschiderea noului magazin în Focșani este un pas important în dezvoltarea rețelei naționale. Vom continua să investim în noi magazine în țară din dorința de a avea cât mai multe puncte prin care să interacționăm direct cu toți clienții noștri și să le oferim de fiecare dată ce au nevoie – produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Investițiile în locațiile fizice sunt susținute de cele în magazinul online, various-brands.ro. Bogdan Nania, co-owner Various Brands a adăugat: Vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le facilităm accesul către articolele sport și casual de la marile branduri internaționale, prin urmare ne dezvoltăm constant atât prin deschiderea noilor magazine în cât mai multe orașe din țară, cât și prin investirea în platforma noastră de e-commerce.

Multibrandul cu 100% capital autohton este prezent pe piața din România din 2007, iar acum își așteaptă clienții și în noul său magazin din Focșani Mall cu articole sport și de lifestyle după ultimele trenduri, dar și cu oferte de neratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *