Various Brands Brasov

Various Brands a deschis cel mai mare magazin al rețelei

Publicat de la data de în Blog, Noutăți

Various Brands, retailerul național de articole sportive, a inaugurat cel mai mare magazin al rețelei, în centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov. Multibrandul deține acum 24 de magazine fizice și un shop online, www.various-brands.ro.

Noul magazin își așteaptă clienții într-un spațiu modern, cu o suprafață totală de 193 metri pătrați, unde sunt disponibile numeroase articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la Nike, Puma, adidas și multe alte branduri internaționale. Brașovenii sunt așteptați la o sesiune de shopping în noul magazin din orașul lor, pentru a-și reînnoi garderoba de sezon cu cele mai îndrăgite produse sport de la brandurile lor preferate.

Investiția în acest magazin cu spațiu generos se ridică la aproximativ 245 000 de euro, în care sunt incluse atât amenajarea spațiului, cât și stocul de produse. Retailerul Various Brands, cu 100% capital românesc, va mai deschide un magazin până la finalul anului, ca parte a planului de extindere a rețelei: „Acesta este cel de-al 4-lea magazin inaugurat în 2020, urmând ca în curând să deschidem încă unul, astfel încât să încheiem anul cu un total de 25 de magazine situate în marile centre comerciale din țară. Întrucât ne dorim să ajungem cât mai aproape de clienții noștri, planul nostru este să continuăm extinderea rețelei și în 2021, în același ritm constant”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

În noul magazin Various Brands din Coresi Shopping Resort, pasionații de streetwear vor găsi cele mai apreciate modele de încălțăminte sport de la branduri cu nume sonor la nivel internațional, precum și numeroase piese vestimentare și accesorii potrivite stilului athleisure, dar și antrenamentelor sportive.

***

Various Brands este un multibrand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 17 orașe din țară. În prezent, sunt 22 de magazine de linie Various Brands în Băneasa Shopping City, Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Suceava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău, Promenada Mall Sibiu, Focșani Mall, Shopping City Târgu Mureș și Coresi Shopping Resort și 2 outleturi în Fashion House București și Centrul Comercial TOM Constanța. Multibrandul are și un magazin online, www.various-brands.ro.

Various Brands, your #sportexperience!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *