Various brands a deschis al 20-lea magazin în Promenada Mall Sibiu

Publicat de la data de în Noutăți

Various brands se mândrește cu deschiderea celui de-al 20-lea magazin în Promenada Mall Sibiu, la etajul 1. Retailerul național de articole sport are, până în prezent, magazine în 15 orașe mari din România și aduce iubitorilor modei street style cu accente sport articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, Reebok, New Balance, Converse și multe altele.

Sibienii sunt familiarizați cu produsele de calitate ale retailerului încă din luna martie a acestui an când s-a deschis prima locație Various brands din oraș, în Shopping City Sibiu. Magazinul a fost foarte bine primit, după cum afirmă și owner-ul Nicolae Popa:

Sibiul prezintă un real potențial prin interesul locuitorilor pentru articolele vestimentare sport. Deschiderea unui nou magazin Various brands a venit ca o extensie necesară și ne bucurăm că putem satisface nevoile clienților noștri cu produse de calitate de la branduri renumite la nivel internațional. Suntem mândri că am ajuns la magazinul de linie cu numărul 20 și acesta a fost deschis la Sibiu, după doar câteva luni de la inaugurarea celuilalt magazin în același oraș.

La deschiderea celui de-al 20-lea magazin de linie, retailerul Various brands a pregătit în noua locație o serie de acțiuni menite să încurajeze oamenii să facă mișcare. Various brands susține un stil de viață sănătos și practicarea sportului sub toate formele sale. Deși retailerul național este orientat spre componenta de fashion, definind prin articolele sale vestimentare un stil urban în trend, sportul a fost de fiecare dată conceptul din jurul brandului.

Magazinul Various brands își așteaptă clienții zilnic la etajul 1 în Promenada Mall Sibiu cu o selecție cool de articole sport și cele mai bune echipamente sportive, destinate întregii familii.

***

Various brands este un multi-brand național prezent pe piață din 2007, evoluând treptat cu noi și noi locații în București și alte 14 orașe din țară. În prezent, sunt 20 de magazine de linie Various brands în Mega Mall București, Sun Plaza București, Park Lake București, Shopping City Râmnicu Vâlcea, River Plaza Mall Râmnicu Vâlcea, VIVO! Shopping Pitești, Shopping City Galați, Electroputere Parc Craiova, Shopping City Târgu Jiu, Shopping City Ploiești, Brăila Mall, Shopping City Piatra Neamț, Focșani Mall, Severin Shopping Center, City Park Mall Constanța, Iulius Mall Succeava, Shopping City Sibiu, Centrul Comercial Alba Mall, Shopping City Buzău și Promenada Mall Sibiu.

Various brands, your #sportexperience!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *