Un nou magazin Hilfiger Denim vă așteaptă în Park Lake

Publicat de la data de în Evenimente, Noutăți

Marți, 27 septembrie, am avut plăcerea să fim prezente la deschiderea magazinului Hilfiger Denim din recent inauguratul mall, Park Lake. Amplasat într-un centru de cumpărături unic și modern, Hilfiger Denim reprezintă al doilea magazin al brandului, deschis în România şi cea mai recentă creștere a portofoliului de locații globale Hilfiger Denim.

Evenimentul de deschidere s-a bucurat de un număr impresionant de persoane din presa locală de top (publicații online şi print, reviste glossy, blogguri și website-uri), fashion bloggeri renumiţi, dar și celebrități, însumând peste 100 de invitați. Printre aceștia s-au numărat: Sylvie Gerogianni, Carmen Negoiță, Mirela Fraser, Ioana Vulpescu, Denisia Vijulan, Anne Ampawan, Amir Dobos și mulți alții.

Întins pe o suprafață de 168 m2, noul magazin a fost decorat în modul consacrat pentru a reflecta fuziunea dintre stilurile clasic și modern, rezumând astfel influențele moștenirii designurilor îndrăznețe Tommy Hilfiger. Stilul american s-a remarcat prin minunatele piese de antichități și corpuri de mobilă vintage, care aminteau de accentele industriale.

Decorul oferă cadrul perfect pentru noua colecție Hilfiger Denim pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016 aflată sub semnătura unui rock-and-roll reimaginat. Preluând influențe atât din uniformele de lucru, cât și din stilurile eclectice nautice și militare, cultura lumii vechii se îmbină cu încrederea lumii noi. Ținutele au fost inspirate dintr-o călătorie transatlantică la New York, fapt ce confirmă reinterpretarea printr-o viziune proaspătă, relaxată și sofisticată a pieselor vintage favorite de altădată. Cea mai recentă colecție Hilfiger Denim este dedicată atât femeilor, cât și bărbaților, cuprinzând haine și accesorii.

Te invităm cu drag în Park Lake Mall să te bucuri de cele mai spectaculoase piese din noua colecție Hilfiger Denim.

P.S.: Dacă achiți un produs Tommy Hilfiger cu un card Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate MasterCard®, beneficiezi de 5% reducere! Mai mult, discountul se poate cumula cu alte reduceri existente în locație, în limita a 40% din valoarea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *