Testimoniale:

Irina Negru, Cielo Venezia 1270

"Colaborarea cu Aida Gabor de la Brandixit, pentru organizarea evenimentului a fost cea mai bună alegere.  Îi mulțumim pentru răbdarea, promptitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă. Apreciem calitatea serviciilor prestate și cu siguranță vom colabora și în viitor!"

Ioana Mezei, Decorator

„În colaborarea cu Aida Gabor am găsit exact ceea ce căutam: profesionalism și onestitate. M-a ajutat foarte mult la conturarea brandului personal și, de la început, am transmis cât mai clar care sunt principiile după care mă ghidez, reușind astfel ca oamenii să mă cunoască exact așa cum sunt.”

Echipa Primera

„În decorare, la fel cum se întâmplă și în comunicare, totul ține de conexiunea dintre cele două părți implicate. Este vorba atât de atenție, cât și de înțelegerea dorințelor și de modul în care le pui în practică. Acest principiu a stat la baza colaborării cu echipa Brandixit, care a reușit să ne cunoască și ne-a ajutat de la început să transmitem cu ușurință informațiile utile legate de fiecare proiect pe care l-am demarat.”

Alice Panțâru & Alain Chami, Four Seasons

"Aida Gabor a reuşit să înţeleagă foarte frumos business-ul nostru alegând căile cele mai potrivite pentru ca noi să fim mai cunoscuţi şi mai apreciaţi. A reuşit să se identifice cu noi, să fie portavocea profesională de care aveam nevoie pentru ca brandul nostru să fie unul premium. Experienţa, talentul şi seriozitatea ei sunt rar intâlnite şi o preţuim din toata inima."

Alexandra Calafeteanu, Fashion designer

Colaborarea mea cu Aida Gabor a fost una bazată în primul rând pe încredere. Ea mi-a spus cum să facem şi eu am fost de acord :). Pune pasiune în tot ceea ce face şi este o profesionistă, întotdeuna are soluţii noi şi idei creative. A ieşit un eveniment aşa cum mi-l doream şi a fost foarte apreciat în presa scrisă.