Retailerul GRID a deschis un magazin în Shopping City Târgu Mureș

Brandul național GRID a deschis al 9-lea magazin al rețelei în Shopping City Târgu Mureș. Acesta oferă pasionaților de streetstyle o gamă variată de produse de la branduri internaționale precum Nike, Puma, adidas, Jordan și multe altele. Toți cei care vor trece pragul noului magazin se vor bucura de sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte cu design avangardist, retro sau clasic, care se vor diferenția prin calitate, durabilitate și confort.

Considerăm că deschiderea unui nou magazin este un pas extrem de important pentru a fi cât mai aproape de iubitorii produselor de streetwear. Numărul comenzilor din această parte a țării este destul de ridicat, așadar, am ales să le oferim clienților din Târgu Mureș ocazia de a proba produsele noastre înainte de a le achiziționa. Cu toate că acestea pot fi comandate cu ușurință de pe site-ul nostru, www.grid-sport.ro, am observat de-a lungul anilor că pentru mulți clienți este mai importantă experiența de shopping dintr-un magazin fizic, întrucât se simt mai confortabil să vadă și să încerce produsele, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Multibrandul cu 100% capital autohton își așteaptă acum clienții într-un nou magazin cu o suprafață utilă de 73 metri pătrați, în Shopping City Târgu Mureș. Întrucât GRID pune accent pe calitate, investiția pentru deschiderea noului magazin a fost de aproximativ 230.000 de euro, incluzând amenajarea spațiului și costul produselor. În total, anul acesta, investiția pentru expansiunea rețelei de magazine GRID a fost de aproximativ 500.000 de euro, iar planurile de extindere nu se vor opri aici.

Așadar, toți cei care sunt pasionați de moda urbană sunt așteptați în noul magazin, dar și pe site-ul www.grid-sport.ro, unde se pot bucura de noile colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte de la branduri cu renume mondial.


***

Despre GRID: Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezentâ are deschise 9 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș.

Conceptul GRID a luat naștere din dorința de a veni în întâmpinarea pasionaților de sport și a celor care vor să se remarce printr-un stil vestimentar aflat sub amprenta originalității. GRID este un brand avangardist, conturat în jurul ideii că lumea digitală se contopește cu cea analogică într-o matrice dedicată stilului street fashion. GRID este noul limbaj în materie de sneakers și a ajuns deja sub „microscopul” specialiștilor.

#CuAtitudine #GRID #TheNewSportCode

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *