Recomandăm:

Nomenius

Ne-am înregistrat marca Brandixit cu ajutorul echipei Nomenius care s-a ocupat de tot: a pregătit documentele, a purtat discuțiile cu instituțiile și ne-a livrat la final certificatul. Întrebați de Bogdan Bularda.
www.nomenius.ro

Four Seasons Dorobanţi

Pentru un business făcut într-un cadru mai puţin formal, recomandăm Four Seasons Dorobanţi, restaurant libanez, pentru atmosfera intimă, pentru preparatele cu un gust memorabil şi pentru un management dedicat care se reflectă în calitatea serviciilor. www.four-seasons.ro

Ioana Mezei

Dacă doriţi să vă decoraţi casa/biroul, atunci puteţi apela cu încredere la Ioana Mezei. Se implică trup şi suflet în orice proiect de design interior, astfel încât, clientul să fie mai mult decât mulţumit.
www.ioanamezei.ro

Ruxandra Guşă

Pentru legalitatea business-ului dumneavoastră sau orice problema aţi avea de natură juridică, puteţi apela la avocatul Ruxandra Guşă care va depune toate diligenţele pentru soluţionarea impedimentelor de funcţionare a companiei dumneavoastră.
ruxandragusa@gmail.com

MULTIDIMENSION

Site-ul nostru a fost realizat cu ajutorul celor de la Multidimension pe care-i recomandăm cu căldura pentru orice aveţi nevoie: site de prezentare, magazin online, portal web, site de ştiri sau blog.
www.multidimension.ro