Reclame de Crăciun

Publicat de la data de în Reclame adunate

Vrând-nevrând, agitația sărbătorilor ne cuprinde ca într-un carusel. Este perioada în care suntem invadați de reclame, care apelează la latura noastră emoțională. Din troianul de reclame de Crăciun am selectat câteva, unele creative, alte amuzante și foarte multe care ne fac să ne gândim cu drag la copilărie.

S-ar putea să pară că rețeta unei reclame de Crăciun nu este atât de grea. Stai să te gândești că e parcă destul de simplu să iei o caracteristică a brandului și un simbol al sărbătorii și treaba e gata. Eu zic sa te mai gândești, pentru că au fost creativi care și-au făcut bine treaba.

Și să nu uităm de reclamele care ne fac să zâmbim, acele printuri care pun personajele Crăciunului în ipostaze la care nici nu te-ai gândit sau în situații amuzante care leagă evenimentul de brandul respectiv.

Și, de ce nu, poți folosi Crăciunul pentru a semnala cazuri umanitare. E o rețetă atât de veche și de simplă precum cozonacul unei bunici. Mai ales că foarte rar dă greș.

Iar la final am păstrat reclamele vintage. Pentru că sunt la fel de frumoase precum amintirile.

 

 

Surse foto: www.mashable.com, www.snappypixels.com, www.webneel.com, www.lomography.com, www.coloribus.com, www.adsoftheworld.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *