Primera a inaugurat un nou showroom în Cluj

Publicat de la data de în Evenimente

În toată agitația specifică acestei perioade, o vizită la Cluj e ca o briză proaspătă de aer. Iar evenimentul pe care, cu siguranță, nu îl puteam rata era inaugurarea unui nou showroom Primera, pe strada Pompiliu Teodor nr.1A, în cartierul Bună Ziua. După zece ani de activitate, Ioana Mezei și echipa sa și-au găsit un nou spațiu care să poarte amprenta unuia dintre cele mai reprezentative branduri ale Clujului.

Trebuie să recunoaștem că au transformat noul showroom într-un loc de poveste. Spațiul este generos, iar decorul dezvăluie atenția la detalii specifică fiecărui proiect în care Ioana Mezei se implică. Cei care le trec pragul au posibilitatea de a vedea mostre de materiale textile pentru perdele, draperii, tapițerii, tapete; obiecte de mic mobilier, corpuri de iluminat și decorațiuni.

„La zece ani de la înființarea Primera am ales să iau pachetul majoritar și să duc mai departe acest brand, care îmi este foarte drag. Voi folosi toată experiența celor zece ani și toată determinarea pe care o simt cu toată ființa mea pentru a face din Primera visul dorit pentru ca birourile voastre, casele voastre, locurile de recreere să aibă parte de cel mai frumos decor. Noul meu drum înseamnă o nouă casă. Noul meu drum înseamnă informație și accesul la tendințe, modă și calitate în domeniul perdelelor, draperiilor, tapițeriilor, obiectelor de iluminat, micului mobilier și decorațiunilor. Noul meu drum înseamnă și o echipă mai mare și mai puternică. Lucrez cu o echipă care va proiecta și va alege cu plăcere cele mai bune soluții adaptate fiecărei personalități. Pe această cale îi mulțumesc și Alexandrei că s-a alăturat echipei noastre. Este vorba de sora mea, care este inginer în construcții și care aduce un plus de calitate tuturor produselor noastre”, a spus Ioana Mezei, în cadrul inaugurării oficiale a showroom-ului.

Locul este gândit asemenea unui popas în care te simți ca acasă, unde poți găsi toate acele obiecte pe care până în acel moment doar ți le-ai imaginat. La Primera, într-adevăr visele devin realitate deoarece ai de ales dintre 10.000 de mostre de mostre de textile şi colecţii ale unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Ralph Lauren, Nina Campbell, Kelly Hoppen, JAB, Designers Guild sau Osborne&Little, care se pot aduce la comandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *