FREYWILLE a lansat colecția „The Ultimate Kiss”

Pe 20 octombrie, am avut plăcerea de a fi prezente în Sufrageria Regală de la Muzeul Național de Artă al Romaniei pentru a sărbători 65 de ani de design unic în email și 7 ani magici în România. Într-un decor fascinant și pe acorduri de vioară, ne-am lăsat purtate în frumoasa poveste de iubire a noii colecții FREYWILLE, Hommage à Gustav Klimt – The Ultimate Kiss.

Seara s-a deschis cu o încântătoare reprezentare muzicală de vioară care ne-a transmis din sensibilitatea și pasiunea pentru frumos. În numele iubirii și al artei pure, a fost pregătit un spectacol de balet ce a pus în valoare exclusivista colecție de bijuterii – o interpretare unică în email a celei mai cunoscute lucrări a lui Gustav Klimt: Sărutul. Concepută ca o operă de artă în sine, prezentarea a început printr-o ramă de tablou, iar rochiile create special pentru eveniment au reprezentat pânza alba pe care a fost exprimată însăși culoarea vieții.

Noul design The Ultimate Kiss este un tribut adus iubirii pure și ilustrează, printr-o simbolistică fascinantă, viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei. Pentru a transpune în email această tehnică specială a artistului, au fost folosite cinci tipuri de suprafețe din pulbere de aur de 24k. Mai mult, crearea motivelor florale a fost o adevărată provocare, efectul special de acuarelă fiind obținut prin segregarea tonurilor luminoase și întunecate. Asemenea picturii, designul îmbină două aspecte – feminin si masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice în nuanțe de negru și auriu sunt un simbol al masculinității, în timp ce nuanțele pastelate și motivele florale sugerează feminitatea.

În acest univers al jocului optic de auriu în email, au pășit reprezentanți ai celor mai importante companii austriece în București, reprezentantul Ambasadei Austriei la București, domnul Gerd Bommer, reprezentanți media, dar și nume sonore precum Maia Morgenstern, Andreea Berecleanu, Andreea Esca și Alexandre Eram, Loredana Dinu, Sandra Izbașa, Camelia Potec, Rucsandra Hurezeanu, Andreea Ibacka, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Lidia Buble, Mihai Albu, Claudia Pavel, Xonia ș.a.

Te poți bucura de noua colecție în magazinele FREYWILLE din București. În plus, dacă achiți cu un card Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate MasterCard®, beneficiezi de 5% reducere pentru orice produs care nu este redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *