FOREO LUNA™ – revoluție în curățarea tenului

Publicat de la data de în Noutăți

Am avut plăcerea în luna mai de a participa la evenimentul de lansare în România a noilor produse FOREO, din gama LUNA™, care promit să revoluționeze rutina zilnică de curățare a tenului și a danturii, și care se adresează femeilor, bărbaților, dar și copiilor. De asemenea, am acceptat invitația FOREO de a testa unul dintre noile dispozitive de curățare, și anume FOREO LUNA™ pentru ten normal/sensibil, iar experiența a fost una extraordinară pentru tenul meu!

După cum bine știți, îngrijirea pielii este esențială pentru fiecare persoană, fie ea femeie sau bărbat. Cu toate acestea, femeile acordă mai multă atenție acestui aspect și își fac timp pentru a avea grijă de pielea lor, mai ales de ten, întrucât îl agresează zilnic cu diverse produse de make-up, iar acest obicei este nociv pe termen lung.

O curățare eficientă a tenului este obligatorie dimineața și seara, înainte de aplicarea machiajului și după demachierea feței. Nu am fost niciodată adepta dispozitivelor de curățare facială, rezumându-mă doar la diverse loțiuni și, bineînțeles, la produsele demachiante. Și, cum orice are un început, am decis că tenul meu are nevoie de o îngrijire mai atentă, profundă, pentru că, trăind în București, un oraș extrem de poluat, simțeam în fiecare zi cum pielea feței mele își pierde din strălucire și catifelare. Așadar, am apelat la FOREO LUNA™, produsul reprezentativ al gamei LUNA™, care oferă un mod complet nou de îngrijire a tenului.

Cum se deosebește acest produs de celelalte dispozitive de curățare facială prezente pe piață? În primul rând, este vorba despre periile T-Sonic™, care transmit o serie de pulsații T-Sonic™ (transfermice sonice), ce sunt direcționate printr-o suprafață unică a periei formată din puncte tactile moi din silicon, a căror principal avantaj este acela că permit o curățare mai delicată și mai profundă a tenului, întrucât elimină impuritățile, excesul de sebum și resturile de machiaj. În al doilea rând, mi se pare un mare avantaj faptul că aparatul este ultra-igienic și că este compatibil cu toate produsele de curățare a tenului, și anume geluri și creme neabrazive standard, ceea ce înseamnă că nu este necesară achiziționarea unor creme speciale. De asemenea, un aspect foarte important pe care vreau să îl subliniez este acela că nu necesită capete de perii de înlocuire și că oferă peste 300 de utilizări cu o singură încărcare.

Pentru a avea rezultate optime, la FOREO LUNA™ trebuie folosit zilnic, dimineața și seara, timp de 2 minute, pe toate zonele feței. Pe lângă modul de curățare, acest aparat are și un mod anti-îmbătrânire pentru reducerea semnelor vizibile de îmbătrânire. Acest dispozitiv are 3 modele disponibile, în funcție de diverse tipuri de ten: normal/sensibil, mixt și foarte sensibil.

Am testat acest produs în ultimele zile, iar primul lucru la care m-am gândit a fost că niciodată tenul meu nu a fost mai curat ca după utilizarea FOREO LUNA™. Am fost puțin sceptică înainte de prima folosire a acestui aparat, însă după ce am încheiat programul de curățare, am simțit că tenul meu respiră, am observat că porii mei par mai mici și că fața mea strălucește. De asemenea, de când mă știu am probleme cu punctele negre de pe nas, iar în urma folosirii acestui dispozitiv, pot spune că nu mai sunt atât de evidente! În plus, tenul meu a devenit mai catifelat și fresh, chiar după prima utilizare. Folosind FOREO LUNA™, este ca și cum ai merge la masaj facial în fiecare zi!

FOREO LUNA™ poate fi achiziționat exclusiv din parfumeriile Douglas, la prețul de 799 RON. Într-adevăr, prețul pare a fi unul destul de mare pentru majoritatea oamenilor, însă vă garantez că acest dispozitiv de curățare își merită fiecare bănuț! Tenul meu nu a fost niciodată mai sănătos, mai catifelat, mai luminat și mai curat decât acum, după folosirea acestui aparat! Nu cred că aș putea să mă întorc la vechea rutină de îngrijire a pielii feței, acum că am descoperit miracolele pe care FOREO LUNA™ le face pentru tenul meu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *