Entuziasm, pasiune și inspirație în ad-urile de la EURO 2016

Publicat de la data de în Reclame adunate

Mult așteptata competiție Euro 2016 a adus și anul acesta, așa cum a promis, valuri de entuziasm, de strigăte de încurajare, de bucurie și de tristețe sau revoltă față de jocul echipei favorite. Această competiție este întotdeauna distractivă și atractivă, reușind să adune la fiecare ediție stadioane pline de suporteri, dar și susținători care urmăresc meciurile din fața televizorului, cu sufletul la gură și cu speranță pentru echipa reprezentativă a țării lor.

La fel ca la orice mare eveniment sportiv, marile branduri profită de publicul impresionant care urmărește spectacolul la televizor pentru a-și face reclamă, întrucât sunt conștiente de faptul că o prezență semnificativă pe posturile TV, mai ales pe cele care transmit meciurile, înseamnă fidelizarea consumatorilor, dar și atragerea unora noi și, implicit, creșterea profitului.

Noi ne-am uitat doar la meciurile României și nu am apucat să vedem foarte multe reclame, însă, fiind pasionate mai mult de publicitate decât de fotbal, ne-am făcut temele și am găsit cele mai inspirate ad-uri create cu ocazia desfășurării UEFA Euro 2016

1. „The Switch” – Nike

2. Orange – #OrangeSponsorsYou

3. Carlsberg – If Carlsberg did La Révolution…

4. Lufthansa – „Everyone’s Fanhansa”

5. Beats by Dre – B [READY]

6. Volvo V90 – Prologue

7. Apple – The Beautiful Game

8. Mars – Mars Bar #Believe

9. Nike – Spark Brilliance

10. KIA


Sursă imagine: http://www.uefa.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *