Design românesc și produse internaționale la Delta Studio Design EXPO ediția a II-a

Publicat de la data de în Evenimente

Fiind pasionate de frumos și interesate de produse de înaltă calitate, nu am putut lipsi de la evenimentul de lansare Delta Studio Design EXPO ediția a II-a, care a avut loc pe 21 aprilie 2016, în showroom-ul principal Delta Studio din București, unde au fost inaugurate noile colecții de plăci ceramice și obiecte sanitare. În cadrul acestui eveniment, privirile noastre s-au mutat constant de la încântătoarele finisaje și elemente de design interior la superbele creații ale designerilor de fashion, accesorii și produs.

Cei de la Delta Studio au creat un echilibru cromatic perfect între colecțiile de modă semnate de MA RA MI, Cristina Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta și alți designeri români, expuse alături de genți, pantofi și accesorii și noua colecție de plăci ceramice. Am fost plăcut surprinse de imaginația designerilor de produs, precum Irina Neacșu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Design Box, Ciprian Manda, Mihai Manda ș.a., ale căror creații îmbinau cu succes frumusețea și funcționalitatea.

„Vedeta” serii, care ne-a dat tuturor emoții, a fost tombola cu premii oferite de Kludi, Ideal Standard, Kessel, VIlleroy & Boch, Franke, Helvetia Luxury Watches, Sky Blue Hotel, Porcelanosa și Marazzi, acestea două din urmă oferind excursii la fabricile lor din Spania, respectiv Rusia. Concomitent, cei de la Delta Studio au anunțat lansarea unui album de design de interior la sfârșitul anului, invitând arhitecții să concureze cu proiectele lor finalizate, cele mai reușite urmând a fi premiate în cadrul unui eveniment din luna decembrie și incluse în albumul anului 2017.

Evenimentul a fost acompaniat de preparate gourmet și băuturi fine de la Naan Food&Drink Studio, iar aranjamentele florale au fost asigurate de Florăria IRIS.

Să nu uitați că expoziția cu cele mai noi creații semnate de designeri români din zona de fashion, accesorii și design de produs poate fi văzută în showroom-ul din Str. Progresului 1-3, București, între 22 aprile și 22 mai 2016.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *