De ce ne place Four Seasons?

Publicat de la data de în Branduri

Despre restaurantul Four Seasons poți spune multe: că este un restaurant elegant, este bine poziționat, clădirea este una fascinantă, are un meniu diversificat, mâncarea este delicioasă, iar servirea este foarte bună. Practic, spunând toate aceste lucruri, rămâi cu ideea că restaurantul Four Seasons este o alegere reușită. Nu greșești, însă pierzi esențialul.

Restaurantul Four Seasons Dorobanți este un concept aparte. Este unul dintre acele puține locuri în care te simți ca în familie. Mereu am crezut că un business de familie este o rețetă ideală, dacă și relația dintre membrii acesteia este una potrivită. Iar Alain și Alice au scris rețeta perfectă a unui restaurant.

Așa cum am spus, este bine poziționat, într-o superbă casă boierească de pe Calea Dorobanților la intersecție cu strada Zambaccian, iar interiorul este la fel de frumos precum exteriorul. Mobilierul monocromatic integrat într-un decor alb este elegant, iar ghivecele cu flori colorate dau interiorului un aer de bună dispoziție. Parterul este dedicat nefumătorilor, iar etajul fumătorilor. La etaj poți descoperi un separeu, mai exact un balcon simplu, dar rafinat, care are un aer romantic. Desigur, de neratat este și terasa restaurantului, care are un aer proaspăt, fiind înconjurată de verdeață!

Dar să nu uităm de ce vorbim despre restaurantul Four Seasons: pentru mâncarea libaneză excelentă. Meniul are atât rețetele clasice libaneze, cât și propriile rețete originale. Ceea ce deosebește acest restaurant de altele este tocmai grija la detalii. Alain a avut de la început viziunea unui restaurant libanez în care toate ingredientele să fie de calitate. Către mese nu pleacă niciun preparat  fără a fi cât mai aproape de perfecțiune. Numai aici poți găsi o shaorma pe care nu ai să o întâlnești în niciun alt local: cea de rață. Humus, moutabal, falafel, fatush, kebbe, sambusek, baba-ghanuj, shanclish, creveți și arais de vită, nici nu știi ce se comanzi pentru că toate te îmbie să le guști. Iar deserturile sunt de neratat.

Four Seasons Dorobanți este o rețetă de succes pentru că denotă implicare, pasiune, grijă pentru detalii, dragoste față de oameni și mâncare și, ceea ce găsești din ce în ce mai rar, unitate. Este un business care poate fi luat ca exemplu pentru ceea ce înseamnă să fii o echipă, să îl completezi pe celălalt și să dezvolți un produs în care crezi, de care ești mândru și pe care, dincolo de toate eforturile, îl îndrăgești.

Amprenta pe care Alain și Alice au lăsat-o restaurantului este cea care te face să îi tot treci pragul: faptul ca te simți ca în familie. Și să recunoaștem, nicăieri nu e mai bine ca acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *