Colecția MA RA MI primăvară/vară 2016 – O poveste multiculturală

Publicat de la data de în Noutăți

Întoarcem pagina de la influențele asiatice la cele autentic englezești, pentru o nouă colecție MA RA MI, dedicată sezonului de primăvară/vară 2016. O împletire autentică de elemente românești cu eclectismul specific englezesc, pentru a creiona o nouă poveste multiculturală semnată de MA RA MI. Croiurile lejere, asocierile îndrăznețe de tăieturi și texturi și materialele atent selecționate din Japonia, Italia, Emirate, India, au devenit o parte esențială din poveste, trecând prin mâinile iscusite ale croitoreselor din România. Pe lângă acestea, accesoriile hand-made realizate de meștesugari români de seamă oferă un farmec aparte acestei noi colecții, care este o desfătare pentru ochi și spirit, reușind să adauge o rază de soare chiar și în ploioasa Anglie, Gloucester Folk Museum oferind un cadru aparte pentru surprinderea colecției primăvară/vară 2016.

În spatele succesului MA RA MI se află designerul Andra Clițan, care a studiat la Facultatea de Arte și Design de la Cluj-Napoca, la L’Ecole superieure des Arts Decoratifs de Strasbourg, în Franța și la Central St. Martins College of Art and Design din Londra. În timp,  a lansat o serie de colecții impresionante, precum „My Maramures”, „The Making of The Self”, „Mara Mi”, „Segmentations”, „Sola Scriptura” și altele.

Activitatea designerului Andra Clițan a conturat, pas cu pas, de-a lungul timpului, brandul MA RA MI, destinat îmbinării artistice a elementelor de  identitate națională românească cu elemente din alte culturi. Brandul reflectă mărturia ei constantă despre rădăcinile ei și valorile pe care dorește să le păstreze și să le ducă mai departe în creațiile ei vestimentare. Colecțiile MA RA MI înseamnă mai mult decât ținute unice, create în ediții limitate; sunt povești și destine care te inspiră, decorate cu elemente realizate de meștesugari autentici și alese cu grijă de Andra în peregrinările ei.

Hainele din această colecție pot fi văzute și achiziționate de pe site-ul MA RA MI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *