Chef-ul Michele Mingozzi aduce, din martie, un plus de savoare în restaurantul the Beef Club

Pentru succesul unui restaurant, o colaborare cu un chef de renume internațional reprezintă un element-cheie. Începând cu acest sezon, restaurantul premium dining din zona Dorobanți a Bucureștiului, the Beef Club, are un nou specialist în bucătărie: Michelle Mingozzi, Chef internațional, care are o vastă experiență în arta culnară, dobândită în locații cu Stele Michelin, precum La Pergola în Roma, Schwarzwaldstube în Germania și La Frasca în Italia.

Cunoștințele din domeniul culinar, precum și pasiunea pentru preparatele deosebite vor fi transpuse de către Executive Chef Michele Mingozzi în meniul the Beef Club, a cărei implementare va avea loc la începutul lunii martie. Filosofia care stă la baza conceptului pe care noul chef îl va aduce în restaurantul the Beef Club este combinarea ingredientelor proaspete, de sezon, cu tehnici moderne de gătire, astfel aroma naturală a acestora păstrându-și savoarea originală. Fiecare preparat din noul meniu va cuprinde 2-3 ingrediente care își vor îmbina aromele prin intermediul acestor tehnici.

Cu toate că mai este puțin până la începutul lunii martie, când meniul sub semnătura Chef-ului Michele Mingozzi va fi implementat în restaurant, o parte dintre aceste preparate se regăsesc deja în meniurile de tip degustare care stau la baza evenimentelor din seria Exclusive Dining Events, seri special organizate de the Beef Club, în cadrul cărora participă un număr restâns de persoane care împărtășesc pasiuni și interese similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *