Brandul GRID a deschis cel de-al 5-lea magazin în Târgu Jiu

Publicat de la data de în Noutăți

Brandul GRID a deschis cel de-al 5-lea magazin pe data de 26 iulie 2019, în Shopping City Târgu Jiu, oferind pasionaților modei street style o gamă variată de articole sport cool. Printre modelele consacrate disponibile în magazinul din Târgu Jiu se numără Jordan, ADIDAS Originals, Nike, Puma, New Balance, Reebok, Converse, New Era, Tommy Hilfiger.

„Deschiderea magazinului din Târgu Jiu vine ca o completare firească a dezvoltării brandului GRID pe piața din România, extinderea rețelei de magazine reprezentând o parte importantă a strategiei noastre. Studiind piața din Târgu Jiu, am descoperit că era nevoie de un magazin de nișă, cu itemuri de calitate, de la branduri sport recunoscute la nivel internațional, care să îi încurajeze pe locuitorii orașului să dedice mai mult timp mișcării și sportului”, a declarat ownerul Nicolae Popa.

Iubitorii de sneakerși din Târgu Jiu sunt așteptați în locația dedicată exclusiv nevoilor și pasiunilor lor în materie de look street style, putând opta pentru modele diverse, de la designuri care se remarcă prin avangardism la modele clasice cu iz retro, de la culori trăsnite până la „all white” sau „all black”. Toate, însă, se deosebesc prin calitate, durabilitate și confort. Iar pentru un outfit complet, GRID îți pune la dispoziție o varietate de itemuri vestimentare sporty ideale pentru un look urban senzațional.

Piesele disponibile în noul magazin din Târgu Jiu sunt selectate în funcție de trendurile actuale, adaptându-se la nevoile și preferințele publicului. Ele poartă garanția calității unor articole originale ale marilor branduri.

Indiferent de stilul tău vestimentar, în magazinul GRID din Târgu Jiu, orice pasionat de sport de performanță sau fan al ținutelor comode în tendințe poate alege dintr-o mulțime de modele cool.

GRID

***

Despre GRID: Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 5 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău și Târgu Jiu.

Conceptul GRID a luat naștere din dorința de a veni în întâmpinarea pasionaților de sport și a celor care vor să se remarce printr-un stil vestimentar aflat sub amprenta originalității. GRID este un brand avangardist, conturat în jurul ideii că lumea digitală se contopește cu cea analogică într-o matrice dedicată stilului street fashion. GRID este noul limbaj în materie de sneakers și a ajuns deja sub „microscopul” specialiștilor.

#CuAtitudine #GRID #TheNewSportCode

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *