Aida Parascan, noul MasterChef din bucătăria Naan Food & Drink Studio

Publicat de la data de în Noutăți

Cunoscut pentru calitatea înaltă a preparatelor, serviciile de top și designul interior deosebit, restaurantul Naan Food & Drink Studio, își împrospătează meniul la mai puțin de un an de la deschidere, alături de măestria și talentul unui nou chef: Aida Parascan, câștigătoarea show-ului culinar MasterChef în 2013.

Meniul propus de către noul chef a fost degustat în avanpremieră pe 23 mai, la un Late Media Lunch, în cadrul căruia au participat peste 20 de bloggeri. Invitații s-au bucurat de gustul deosebit al noilor preparate, precum Scoici cu sos Tapenade și Harissa, Sushi Maki&California, Carne salada, Hamburger de Black Angus, Coaste de porc în bere neagră, Inele de Calamari Panko cu sos Olandez al Lime, File de Dorada all’acqua Pazza cu Piure de sfeclă, care poartă amprenta MasterChef-ului. Somelierul restaurantului a asociat aceste preparate cu vinuri single-vineyard gama Aristocrat de la Amfiteatru Vitis. Nici desertul nu a fost mai prejos, oaspeții având de ales între Lava Cake cu Înghețată de vanilie în păr de înger și Affogato Caffé.

Aida Parascan a fost cucerită de stilul de gătire din restaurantul Naan, întrucât acesta se potrivește perfect cu filosofia ei culinară: ingrediente sunt alese cu grijă și combinate într-un mod cât mai inovator, pentru un rezultat surprinzător! Noul meniu semnat de MasterChef-ul Aida conține preparate mediteraneene, preparate indiene îmbunătățite, ingrediente de sezon și, de asemenea, preparate homemade: paste și carne maturată – Black Angus crescută pe pășunile din împrejurimile Sibiului.

P.S.: Dacă achitați nota de plată cu un card Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate MasterCard®, beneficiați de 10% reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *